Navidad con la OSV

15.12.2022

L’Orquestra Simfònica del Vallès celebra el Nadal amb concerts arreu de Catalunya
 

Realitzarà un total de 23 concerts en 30 dies amb propostes per a tots els públics

 

‘FESTIVAL DE VALSOS I DANSES’
Estrena al Palau de la Música Catalana: Dissabte 17 desembre – 18.30h
i Gira de concerts del 26/12 al 14/01: Terrassa, Lleida, Rubí, Girona, Puigcerdà, Sabadell, Reus, Vic i Sant Boi de Llobregat.

Xavier Puig conduirà aquesta nova edició que proposa un programa musical de 12 peces, una per cada mes de l’any, i que comptarà amb la col·laboració de les sopranos Sara Bañeras i Marga Cloquell. Haydn, Txaikovski, Elgar, Blancafort, Guzmán Antich, Léhar, Arditi i la família Strauss ens guiaran per aquest viatge musical per donar la benvinguda a un nou cicle.

NADAL AL PALAU
Del 18 de desembre al 8 de gener
 
Torna aquest any el cicle de concerts NADAL AL PALAU que inclou 9 concerts coproduïts per l’OSV i el Palau de la Música Catalana amb 3 programes diferents dirigits a tots els públics: Homenatge a John Williams (2a part), El trencanous de Txaikovski i Concert d’Any Nou.

 


L’Orquestra Simfònica del Vallès afronta una agenda farçida de concerts en la recta final del 2022, amb la tradicional gira del Festival de valsos i danses; torna a protagonitzar el Concert de Nadal de la Sagrada Família (divendres 16 desembre); serà a l’Auditori de Barcelona per celebrar el Concert solidari de Nadal en favor de la Fundació Hestia organitzat pel Diari Ara (21 desembre); participarà a la festa És Nadal al món que organitza RAC1 al Palau de la Música Catalana (23 desembre) i afronta la tercera edició del cicle ‘Nadal al Palau’ en coproducció amb el Palau de la Música Catalana, que contempla 9 concerts de 3 programes diferents.

Un total de 23 concerts en tan sols un mes entre el 16 de desembre i el 14 de gener conformen l’activitat concertística de Nadal de l’Orquestra Simfònica del Vallès arreu de Catalunya, amb propostes que abarquen els tradicionals concerts de Nadal amb valsos i nadales fins a grans himnes del pop-rock, bandes sonores de John Williams, contes de Nadal i actuacions amb els principals grups de l’escena catalana en l’actualitat.

El Festival de valsos i danses que s’estrena aquest dissabte 17 de desembre al Palau de la Música Catalana i realitzarà una gira per 10 poblacions catalanes: 

17 de desembre de 2022: Palau de la Música Catalana | Barcelona
26 de desembre de 2022: Factoria Cultural de Terrassa | Terrassa
27 de desembre de 2022: Auditori Enric Granados | Lleida
29 de desembre de 2022: Teatre La Sala | Rubí
30 de desembre de 2022: Teatre Municipal de Girona
1 de gener de 2023: Casino Ceretà | Puigcerdà
4 de gener de 2023: Teatre Fortuny | Reus
7 de gener de 2023: Teatre La Faràndula | Sabadell
8 de gener de 2023 (matinal): Teatre La Faràndula | Sabadell
8 de gener de 2023: Teatre L’Atlàntida | Vic
14 de gener de 2023: Can Massallera | Sant Boi de Llobregat

ActualidadVer más