Noticias

La OSV se incorpora al Grupo Clade

Clade ha aprovat aquest dimecres 10 de juny la incorporació de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) al grup. El president de Clade, David Cos, ha destacat que “la incorporació d’OSV al grup és natural i enriquidora per a les dues parts. Clade és una manera d’entendre l’empresa i la seva línia és establir aliances amb tothom qui comparteix i enriqueix aquesta manera de fer. L’OSV suma al grup empresa, creativitat, innovació i indústria cultural”.

Per la seva banda, el president de l’Orquestra Simfònica del Vallès, Jordi Cos ha manifestat que la incorporació a Clade “és com un reconeixement de la feina que hem fet aquests darrers anys per desenvolupar una  empresa cultural sostenible  al servei de les persones a través de la música.” Tan ell com el gerent de la Simfònica, Oscar Lanuza, han subscrit el compromís d’impulsar l’enriquiment del grup empresarial cooperatiu: “Assumim amb responsabilitat i molta il·lusió aquesta confiança que ens doneu per compartir la construcció d’un futur conjunt en  el Grup Clade”.

L’Orquestra Simfònica del Vallès és l’única orquestra de l’estat espanyol que respon a la fórmula d’un projecte cooperatiu. El model és més habitual a Europa. Per exemple, les principals orquestres de la ciutat de Londres funcionen sota l’esquema de societats cooperatives, amb totes les implicacions que això suposa des d’un punt de vista de model de gestió.

El director de Clade, Ramon Roig, ha afirmat durant l’assemblea que “la riquesa de Clade està en trobar el fil conductor basat en les persones i els valors alhora d’entendre l’empresa. Al grup hi tenim, cooperatives, fundacions, societats anònimes i ara una SAL. Totes comparteixen l’actitud cooperativa basada en la participació i les persones al projecte empresarial”.

ComparteLa Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) es una realidad empresarial y artística gestionada desde la economía social con vocación de servicio a su comunidad.

Por ello, nuestro proyecto tiene esta triple dimensión: artística, social y empresarial.

Conócenos un poco mejor
Generalitat de Catalunya Diputacio Girona Diputació Barcelona Ajuntament Fundació BancSabadell Fluidra Moventia Mmaresme Benvic UAB Bardet HP Idneo Diputacio  Tarragona Ramon Llull Orfeo Catala CatMusica La Vanguardia
+ Veure tots
Amunt