Conciertos

Mayo 2020
123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031
VER+

Cartas a Julieta

Más información

L'antic monestir de Verona on, segons la tradició, va morir Julieta, la jove coprotagonista de Romeo i Julieta, encara rep cartes de gent del tot el món que escriu a la desafortunada amant. Fins i tot un professor de la localitat es va encarregar durant anys de respondre aquelles missives. Inspirat per aquesta història, el músic de rock Elvis Costello i el Brodsky Quartet van treure el 1993 un disc compost per vint temes, cadascun dels quals es basava en una d'aquelles històries d'amor, de traïcions i de desamors escrites pels homes i les dones anònims que s'adreçaven a Julieta. El quartet de corda i el mateix Costello van interpretar el disc al Palau de la Música Catalana el 1995, però, ara, podem escoltar a la sala BARTS una versió catalana d'aquestes cançons interpretades per Ivan Labanda, un dels noms més coneguts de l'escena musical a casa nostra. Dirigeix la posada en escena d'aquestes cartes i històries el director i dramaturg Sergi Belbel, i els hi posa música un quartet de solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès que pren, per a l'ocasió, el nom de Quartet Juliet.


Autores lletra y música  Elvis Costello & Brodsky Quartet
Traducción y adaptación     Joan Sellent

Dirección      Sergi Belbel
Intérpretes Ivan Labanda

Cuarteto Juliet de la OSV:
Marta Cardona (violín I)
Maria González (violín II)
Joan Félix (viola)
Sandrine Robilliard (violonchelo)
Colabora: 

Comparte


Fechas de la actuación

 • Cartas a Julieta

  Sala Barts · Barcelona
  21:00h
  Compra entradas
 • Cartas a Julieta

  Sala Barts · Barcelona
  21:00h
  Compra entradas
 • Cartas a Julieta

  Sala Barts · Barcelona
  21:00h
  Compra entradas

La Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) es una realidad empresarial y artística gestionada desde la economía social con vocación de servicio a su comunidad.

Por ello, nuestro proyecto tiene esta triple dimensión: artística, social y empresarial.

Conócenos un poco mejor
Generalitat de Catalunya Diputacio Girona Diputació Barcelona Ajuntament Fundació BancSabadell Fluidra Moventia Armoltec Mmaresme Benvic UAB Bardet HP Idneo Diputacio Tarragona Ramon Llull Orfeo Catala CatMusica La Vanguardia
+ Veure tots
Amunt