News

L'OSV presenta "El Somni d'una nit d'estiu" de F. Mendelssohn i l'estrena d'una obra de Marc Timón

Victor Pablo Pérez serà l'encarregat de dirigir musicalment l'orquestra, en una proposta semiescenificada dirigida per Dani Coma

La proposta compta també amb la participació del Cor de Noies de l'Orfeó Català, les solistes Núria Vilà i Marta Valero i la narradora Mar Blanch  

Marc Timón, compositor convidat del Palau aquesta temporada, estrenarà "Les trompetes de la mort", una obra coral escrita a partir del llibre "Canto jo i la muntanya balla" de l'escriptora Irene Solà


Els concerts seran els propers 5 i 6 de febrer a La Faràndula de Sabadell i Palau de la Música Catalana, respectivament 


L'Orquestra Simfònica del Vallès continua amb la seva temporada de concerts Simfònics al Palau i a La Faràndula de Sabadell i els propers 5 i 6 de febrer presenta una nova producció sota el títol El Somni d'una nit d'estiu, de Fèlix Mendelssohn. Una temporada que enguany celebra 25 anys en coproducció amb el Palau de la Música Catalana i que és possible gràcies al suport de la Fundació Banc Sabadell.

Traduirem musicalment l’obra de Mendelssohn inspirada en l’obra homònima de Shakespeare en un concert semiescenificat, amb la direcció teatral de Dani Coma (artista pedagog i músic que alterna la música i el teatre en totes les seves vessants). i la direcció musical de Victor Pablo Pérez.

També estrenarem una nova obra que ha encarregat el Palau de la Música a Marc Timón sota el títol Les trompetes de la mort que ha compost per al Cor de Noies de l’Orfeó Català –que també participa en l’obra de Mendelssohn
– al voltant de poemes de l'escriptora Irene Solà extrets del seu llibre “Canto jo i la muntanya balla”. Ambdos artistes són els convidats a la temporada 20-21 del Palau de la Música Catalana. 

En el concert també hi participaran les solistes Núria Vilà (soprano) i Marta Valero (mezzosoprano) i la narradora Mar Blanch.

L'Orquestra Simfònica del Vallès continua apostant per propostes innovadores com aquesta, amb formats artístics i escènics originals, amb voluntat d'apropar nous públics als auditoris i d'explorar nous terrenys que uneixen diverses disciplines en un mateix escenari. Aquesta manera de presentar les seves propostes artístiques forma part del seu adn genuï, que l'ha dut a ser reconeguda i acompanyada pel públic els 25 anys de trajectòria al Palau.


Programa

M. TIMÓNLes trompetes de la mort

obra d’encàrrec sobre textos d’Irene Solà (estrena). F. MENDELSSOHNEl somni d’una nit d’estiu

Núria Vilàsoprano
Marta Valeromezzosoprano
Mar Blanch, narradora
Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora)
Orquestra Simfònica del Vallès
Víctor Pablo Pérezdirector
Dani Comadirector escènic
 

 
Víctor Pablo Pérez 
Va néixer a Burgos. Va realitzar estudis en el Reial Conservatori de Música de Madrid i a la Hochschule für Musik de Munic.

1980-1988 director artístic i titular de l'Orquestra Simfònica d'Astúries.
1987 principal director convidat de l'Orquestra Nacional d'Espanya [ONE].
1986-2005 director artístic i titular de l'Orquestra Simfònica de Tenerife [OST].
1993-2013 director artístic i titular de l'Orquestra Simfònica de Galícia [OSG].

Col·labora habitualment amb el Teatre Real de Madrid, al Gran Teatre de Liceu de Barcelona, ​​Festival Mozart de la Corunya, Festivals Internacionals de Música de Canàries, Peralada, Granada, Santander, Schleswig Holstein, Festival Bruckner de Madrid, Rossini Opera Festival [ROF], Festival de San Lorenzo de l'Escorial i Quinzena Musical de Sant Sebastià.

Des de la temporada 2013-2014 ha estat designat director Artístic i Titular de la Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid [ORCAM], relació que finalitzarà aquesta temporada, a l'agost de 2021.

ShareOrquestra Simfònica del Vallès (OSV) is an artistic company run from a cooperative model devoted to serve its surrounding community.

Therefore, our project has this triple dimension: artistic, social and enterprising.

Learn more about us
Generalitat de Catalunya Diputacio Girona Diputació Barcelona Ajuntament Fundació BancSabadell Fluidra Moventia Mmaresme Benvic UAB Bardet HP Idneo Diputacio  Tarragona Ramon Llull Orfeo Catala CatMusica La Vanguardia
+ Veure tots
Amunt