News

La Simfònica del Vallès. Tribute to John Williams

La Simfònica del Vallès ret homenatge a John Williams
amb tres concerts únics al novembre

L'actor de doblatge, Salvador Vidal, 
posarà veu al guió que enllaçarà cada peça musical

Divendres 15 novembre, 20.30 h, Teatre La Faràndula de Sabadell
Dissabte 16 novembre, 18.30 h, Palau de la Música Catalana
Divendres 29 novembre, 21 h, Centre Cultural Terrassa


 
L'Orquestra Simfònica del Vallès presenta aquest mes de novembre tres concerts dedicats a un dels millors compositors del S.XX, John Williams, especialitzat en bandes sonores de cinema que ha marcat un abans i un després en la vida de tota una generació: films com Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park, La llista de Schindler i moltes més es podran escoltar en tres únics concerts dirigits per l'antic titular de l'OSV, Rubén Gimeno, al Teatre La Faràndula de Sabadell (divendres 15/11), Palau de la Música Catalana (dissabte 16/11) i Centre Cultural Terrassa (divendres 29/11). Es tracta de la proposta anual de l'OSV que uneix cinema i música, i que ja s'ha convertit en tot un clàssic pels amants del setè art, cada temporada.

Escoltarem les pàgines musicals més celebrades de la història del cinema amenitzades per una de les veus més reconegudes responsable de doblar la veu original de Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil o Richard Dreyfuss, entre altres. Una temporada més, la Simfònica del Vallès farà visibles els actors més invisibles del cinema: la música i la veu del doblador.

En aquesta ocasió, Salvador Vidal posarà veu a les mil cares que ens han provocat més emocions reals mitjançant ficcions irreals. 
PROGRAMA

Escoltem cada dia tanta música que podríem dir que la vida de cadascú conté la seva pròpia banda sonora. Els amants del cinema a més viuen vides paral·leles fetes de cel·luloide i pols d’estrelles, ells saben de què parlem i per a ells arriba aquest concert. Hi haurà tràvelings sobre paratges salvatges, veus destrossades per l’ofec de la culpa, dinosaures, camps de concentració amb un forat per a l’esperança, aprenents de mags amb molta màgia, i –com no– molts petons! És per això que dediquem aquest concert a tots els amants de la música que gaudeixen escoltant les bandes sonores de les pel·lícules que més profundament els han fet emocionar.

I PART
John Williams:  “Summon The Heroes”
John Williams: Munich ”A prayer for peace”
John Williams: “Tiburón”
John Williams:  “El Patriota”
John Williams: Harry Potter Suite
John Williams : “Jurassic Park”

II PART
John Williams:  Obertura Cowboys
John Williams:  “1941” March
John Williams: “La Llista de Schindler”
John Williams: “Encontres 3ª Fase”
John Williams: Star Wars: Main Theme , Cantina Band, Luke and Leia, Yoda Theme, Marxa Imperial

Salvador Vidal, actor
Rubén Gimeno, director
Orquestra Simfònica del Vallès          
Salvador Vidal, actor

Salvador Vidal (València, 1953) Va començar la seva carrera artística en el Teatre Nacional i en les companyies de Mª José Goyanes, Juan Diego, Concha Velasco, va fer dues temporades del Grec. En el 1972 es produeix la seva entrada al món del doblatge, i fins avui. Als 19 anys va debutar en els estudis Veu d'Espanya de Barcelona realitzant el seu primer doblatge en el film Estiu del 42, fent de narrador. Pocs anys més tard, el 1976 realitzaria un dels seus primers papers importants doblant Dustin Hoffman en l'inoblidable thriller de John Schlesinger “Marathon Man”, sens dubte un dels seus millors treballs com a actor de doblatge.

La seva veu greu i versàtil, i el seu ampli ventall de registres interpretatius li ha permès a Vidal adjudicar durant molts anys a diverses estrelles de Hollywood i convertir-se així en la veu habitual d'actors com Ed Harris, William Hurt, Michael Douglas, Richard Gere, Mel Gibson, John Travolta, Kurt Russell, Christopher Lambert, Liam Neeson, Harrison Ford, Alec Baldwin, Don Johnson, Timothy Dalton, Willem Dafoe, Jeremy Irons, George Clooney i un llarg etcètera .... Amb l’Orquestra Simfònica del Vallés ha participat en diferents espectacles: “John Williams I els immortals del cinema”, amb una gira de 10 concerts pel territory català,  “Immortals del cinema" a la Sala Versus Glòries, “Una Galàxia de Músiques” la temporada 18-19 amb l'OSV i ara aquest "Tribut a John Williams".


 

ShareOrquestra Simfònica del Vallès (OSV) is an artistic company run from a cooperative model devoted to serve its surrounding community.

Therefore, our project has this triple dimension: artistic, social and enterprising.

Learn more about us
Generalitat de Catalunya Diputacio Girona Diputació Barcelona Ajuntament Fundació BancSabadell Fluidra Moventia Mmaresme Benvic UAB Bardet HP Idneo Diputacio  Tarragona Ramon Llull Orfeo Catala CatMusica La Vanguardia
+ Veure tots
Amunt