News

És l'hora de l'orquestra. Dàmaris Gelabert simfònica

La Simfònica del Vallès i Dàmaris Gelabert presenten un nou espectacle dirigit a tota la família 

La proposta pretén apropar els infants a la música simfònica amb un nou àlbum "És hora de l'orquestra" que uneix els èxits de sempre i nous temes de la Dàmaris amb la força de l'Orquestra Simfònica del Vallès 


Dissabte 14 desembre, 17 h i 19 h, Palau de la Música Catalana"És hora de l'orquestra. Dàmaris Gelabert Simfònica" és la nova proposta familiar de l'Orquestra Simfònica del Vallès per aquesta temporada en col·laboració amb la Dàmaris Gelabert que pretén apropar els infants al meravellós món de l'orquestra i de la música simfònica a partir del repertori de les seves cançons de sempre... i l'estrena d'un nou tema! 

Totes aquestes cançons es recullen en un àlbum que porta el nom de l'espectacle, amb arranjaments de l'Àlex Martínez i que ja està a la venda!

Aquesta nova proposta només es podrà veure en dues ocasions: el proper 14 de desembre (17h i 19h) s'estrena al Palau de la Música Catalana un espectacle únic que promet moltes emocions per a tota la família. Sota la direcció del titular de l'OSV, Xavier Puig i amb la participació dels cors de petits i mitjans de l'Orfeó Català, i la col·laboració de l'actor i cantant Eloi Gómez, l'espectacle repassarà el èxits com Bon dia, Els dies de la setmana, Qui sóc jo així com l'estrena de la nova cançó L'hora de l'orquestra.

En paraules de la mateixa Dàmaris: "per fer-ho encara més maco hem volgut que les veus de nens i nenes també hi fossin presents i per això hem tingut la gran sort de comptar amb el cor de petits i de mitjans de l'Orfeó Català, tota una institució pel que fa referència al cant coral a casa nostra. I per acompanyar-me cantant les cançons he tingut al costat a l'Eloi Gómez, un magnífic cantant i actor de la nova generació de joves promeses del panorama musical i teatral."Programa


Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils, Dàmaris Gelabert, s’ha convertit en tot un referent per a l’educació musical en el nostre país. Ara, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, fa un pas més enllà i s’endinsa en el món simfònic, oferint una nova versió dels seus èxits de sempre juntament amb l’enregistrament de nous temes que es recolliran en un àlbum que porta el nom de l’espectacle: És l’hora de l’orquestra.

1.- Preludi Totsona
2.- A poc a poc i de pressa
3.- Bon dia
4.- És l’hora de l’orquestra
5.- Els dies de la setmana
6.- L’hora de fer música
7.- Suite a la falda
8.- Un dia al circ
9.- Estrelles
10.- Un conte de cançons
11.- Endevina les vocals
12.- Dansa


Dàmaris Gelabert, cantant
Eloi Gómez, actor i cantant
Àlex Martínez, arranjaments musicals
Cor Petits de l’Orfeó Català (Mercè Pi, directora)
Cor Mitjans de l’Orfeó Català (Glòria Fernàndez, directora)
Orquestra Simfònica del Vallès
Xavier Puig, director

ShareOrquestra Simfònica del Vallès (OSV) is an artistic company run from a cooperative model devoted to serve its surrounding community.

Therefore, our project has this triple dimension: artistic, social and enterprising.

Learn more about us
Generalitat de Catalunya Diputacio Girona Diputació Barcelona Ajuntament Fundació BancSabadell Fluidra Moventia Mmaresme Benvic UAB Bardet HP Idneo Diputacio  Tarragona Ramon Llull Orfeo Catala CatMusica La Vanguardia
+ Veure tots
Amunt